Esküvőre, szallagavatóra, ballagásra és egyéb neves alkalmakra ajánlom a francia köröm készítését, mely nagyon elegáns viselet. Ha szeretnénk, hogy a fényképeken is jól tündököljenek kezeink érdemes egy kis csillogást is belevinni vagy strasszokkal díszíteni.
Szolgáltatásaim
 
Hagyományos manikűr

A manikűr menete: fertőtlenítés után a köröm rövidítése és formázása, igény szerint a körömágy bőrének feltolása vagy kivágása, mely áztatás után történik, utána a körmök polírozása vagy lakkozása, s végül a körömágy bőrének vitaminos olajjal való bekenése, mely táplálja a bőrt és általa megelőzhető a bőr felhasadása, berepedezése.Lakkozás és körömdiszítés

Az ápolt kéz látványa még nem teljes, ha nincs a köröm is gondozva. Ezt megtehetjük polírozással vagy egy szép lakkozással. A lakkozás lehet egyszinű vagy diszitett. Több 100 mintával állok ehhez rendelkezésedre, melyből kitudod választani a leginkább hozzád illőt. Japán manikűr

Ez egy ősrégi Japán titkos eljárás volt. A japán manikűr a körömlemez méhviaszos táplálása, melytől körmöd erős és fényes lesz.Töredezésre hajlamos gyenge körmöknél nélkülözhetetlen az alkalmazása. 2-3 hetente érdemes megismételni így kúraszerűen használva nagyon látványos javulást érhetünk el vele.
Japán manikűr menete: kéz fertőtlenítésre, a hagyományos manikűr elvégzése után a körmöket egy nagyon finom szemcséjű bufferrel felbolyhozom, a méhviaszt szarvasbőr polírozóval beledolgozzuk a körömlemezekbe amit egy púder szerű porral fixálom, a kezelés lezárja az olajozás mely táplálja a bőrünket és a körmünket.


Gél-lakk

Ez egy 2010-ben bevezetett új anyag. A hagyonmányos körömlakk és az UW fényre kötő zselék előnyeit egyesíti.
Tartóssága az épített körmökével vetekszik, akár 3-4 hétig is gyönyörű marad. Létezik egyszínű és francia változata.


One Step zselé

2013-ban jelent meg ez a gél lakkhoz hasonló anyag, mely egy rétegben szépen fed.


Paraffinos kézápolás

Száraz kirepedezett bőrű hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlom. Paraffinos kézápolás menete: a kézfej fertőtlenítése után a bőr leradírozása következik, melyekkel az elhalt hámréteget távolítom el. Ezt követi egy vitaminos krém finom bemaszírozása a kézbe melyet belemártunk  a langyos folyékony paraffinba, amely megdermed. Erre ráhúzok egy nejlon és egy frottier kesztyűt melyet rajtahagyunk kb. 20 percig. Az idő lejártával lehúzzuk a kesztyűt és a paraffint. Természetesen egyszeri kezeléstől, mint sok már esetben itt sem lehet csodákat várni. Kúraszerűen kell alkalmazni.


Természetes köröm erősítése zselével

Ehhez a szolgáltatáshoz használt anyag egy rugalmas, gumis UV zselé saját köröm erősítéséhez vagy hosszításához. Ugyanolyan erős, mint a hagyományos zselék, mégis lecsiszolás helyett leoldással eltávolítható, így a saját köröm egyáltalán nem sérül. Díszíteni már ezt is egyre többféleképp lehet.Épített zselé

Professzionális alapanyagokkal dolgozom, melyekkel szebbnél szebb körmöket lehet készíteni. Rengetem technikát ismerve, sok díszítő anyaggal, s pár jó ötlettel számtalan lehetőség van a körmök készítésére. A galériában található pár ötlet.
Lábköröm lakkozása

Nyáron az ápolt lábakhoz hozzá tartozik egy szép francia, piros vagy szines lábköröm is. Itt a nagy ujjnak a körmére szoktam mintát is festeni a vendég kérésére.  Vagy akár feldobható pár swarovszky kővel is.
Tartóssága kb. 3-4 hét.


 

Lábkörömre zselé

Ezt a nyári szezonban ajánlatos már az évszak elején felrakatni, mely egészen őszig kitart. Előnye, hogy kopásmentesen viselhetjük egész nyáron.